Skip to content

Dataa
kumppaneille

Futusome toimittaa verkon avoimen datan sovellukseesi tai järjestelmääsi hakurajapinnan (API) avulla. Keskity palvelusi parantamiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaillesi jatkojalostamalla dataa.

Helppokäyttöinen API

Helppokäyttöinen rajapinta (API) integroituu minuuteissa.

Rikas data

Jäsennämme ja jalostamme sotkuisen verkkodatan jotta se on heti hyödynnettävissäsi.

Kattava data

Säästät ylläpitokustannuksissa, koska sinun ei tarvitse ylläpitää verkkodatan keräysjärjestelmää. Me pidämme huolta kattavuudesta ja laadusta puolestasi.

Älä tuhlaa aikaasi datan keräämiseen

Etsimme laajenevaan kumppaniverkostoomme analytiikan ja eri toimialojen ammattilaisia, jotka voivat hyödyntää keräämäämme dataa asiakaskuntansa ongelmien ratkaisemiseen. Verkon avointa dataa käytetään jo esimerkiksi mediaseurantaratkaisuissa, asiakaspalauteanalytiikassa, viestinnän ja markkinoinnin työpöydillä ja b2b myynnin työkaluna. Hyödyntämismahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä, voisiko sinun asiakaskuntasi hyötyä verkon avoimesta datasta.

Laadukkaat ja kattavat datasettimme mahdollistavat tuotteiden ja palveluiden nopean ja helpon rakentamisen. Keräämme avoimesta verkosta esimerkiksi

  • Sosiaalisen median keskusteluja – Sosiaalisen median keskustelu on pirstaloitunut ympäri verkkoa. Keskustelua käydään forumeilla, blogeissa, uutiskommenteissa ja kansainvälisillä alustoilla. Keräämme keskustelun kattavasti kaikista kanavista. Sosiaalisen median keskusteluja hyödynnetään muun muassa mediaseurannassa, kilpailijaseurannassa sekä kuluttaja-analytiikassa ja -tutkimuksessa.
  • Yritysten kotisivuja –  Yritykset julkaisevat kotisivuillaan esimerkiksi yhteystietoja ja kuvauksia itsestään. Monet yritykset myös antavat linkin sosiaalisen mediaan tai kertovat tuotteistaan ja tulevista suunnitelmistaan blogikirjoitusten muodossa. Yritysten kotisivut ovat rikasta dataa yrityshakupalveluja tai yritysanalytiikkaa tekeville kumppaneille.
  • Luokiteltuja ilmoituksia – Keräämme yritysten ja yksityishenkilöiden julkisia myynti-ilmoituksia lastenvaatteista autoihin. Ilmoitukset antavat näkymää esimerkiksi yksityishenkilöiden kaupankäyntiin ja tuotteiden hintatietoihin.
  • Työpaikkailmoituksia – Työpaikkailmoitukset ovat kiinnostava tutkimuksen kohde, kun halutaan ymmärtää esimerkiksi sitä, millaista osaamista rekrytointimarkkinoilla tällä hetkellä kaivataan, tai kun halutaan seurata, millaista työvoimaa kilpailija rekrytoi. Keräämme työpaikkailmoituksia monikanavaisesti.
  • Uutisia – Keräämme digiuutisia, ja louhimme niistä esimerkiksi yritysmainintoja.
  • Tiedotteita – Keräämme mm. yritysten ja yhdistysten julkaisemia tiedotteita.

Keräämme datan puolestasi ja toimitamme sen käyttöösi JSON tai CSV-muotoisena HTTP-hakurajapinnan kautta. Integroitumista dataan helpottaa graafinen käyttöliittymä, joka avustaa integraattoria nopean integraation tekemisessä. Voimakas hakurajapinta mahdollistaa monenlaiset analytiikkaintegraatiot ilman datan välivarastointia.

Kun annat meidän hoitaa datankeruun, voit itse keskittyä datan jatkojalostamiseen, analysointiin ja tulosten tulkintaan tai palvelusi myymiseen. 

Lue millaisissa sovelluksissa dataa käytetään

Datamania